Sanitair

Op Boerderij-Camping Grenszicht hoeft u niet met een rolletje toiletpapier over de camping te lopen! Dit is namelijk bij de toiletten aanwezig!

De douchruimte is schoeisel vrij. Dat wil zeggen dat u deze ruimte kunt betreden op blote voeten en/of schone badslippers welke niet buiten hebben gelopen. Onze ervaring is dat hierdoor de doucheruimte een stuk schoner blijft. Wel zo prettig voor een ieder die lekker wil douchen. Liever douchen met slippers? Neem hiervoor extra slippers mee voor speciaal binnengebruik.

De dameskant is alsvolgt ingedeeld: 3x douche met muntinworp van € 0,50, 1x privéwasruimte, 5x koudwater wasplaatsen, 1x kindertoilet, 1x senioren toilet, 2x standaard toilet. Er is ook een gezinsdouche/familiedouche/babyroom voorzien van badje, losse douche en omkleedruimte.

De herenkant is alsvolgt ingedeeld: 3x douche met muntinworp van € 0,50, 1x privéwasruimte, 5x koudwater wasplaatsen, 1x kindertoilet, 1x senioren toilet, 2x standaard toilet, 3x urinoir en aparte handwastafel.

Binnenplaats is voorzien van watertappunten en 2x dubbele (af)-wasplaats met warm (€ 0,20) en koud water.

Verder staan er ook een wasmachine en droger in het sanitairgebouw. Deze werken op gewone euro munten. U hoeft dus geen speciale was- of droogmunten te kopen.
Ook is er een centrifuge aanwezig.

 

     

Aan de buitenkant is er nog een stortplaats voor het chemische toilet.