• Camping

Boerderij-camping

Kom ook Grenzeloos Genieten bij Boerderij-Camping Grenszicht!

Vanaf heden gratis douchen en warm water! Per 28-07-2023 zijn er 2 luxe sainitairunits in gebruik genomen met elk een douche en toilet! Ook de mogelijkheid tot huren als privé sanitair!

 

Wilt u Grenzeloos Genieten?!

Kom dan kamperen bij Boer Luc en Dineke en Boer Jeroen bij Boerderij-Camping Grenszicht en proef, ruik en beleef het platteland!

Je hart ophalen door te kamperen bij de boer? Dat doe je goed bij SVR-camping Grenszicht in het Overijsselse Radewijk in de gemeente Hardenberg. De boerderij is een echte in bedrijfzijnde boerderij met 130 melkkoeien en kleine kalfjes en als je geluk hebt worden er nog kalfjes geboren als je hier bent. Op deze boerderij in Radewijk kan iedereen boer zijn. Er zijn genoeg dieren om te bekijken en te verzorgen zoals paarden en pony’s, konijnen, geiten, kippen, poezen en hangbuikzwijntje. De koeien worden gemolken door een melkrobot en iedereen mag de boer helpen bij het voeren en verzorgen van de kalfjes en de andere dieren. 

Comfortplaatsen bij Boerderij-Camping Grenszicht

Boerderij-Camping Grenszicht is een gezellige kindvriendelijke minicamping met 30 royale kampeerplaatsen van elk zo’n 120 vierkante meter voor caravan, camper of tent. De kampeerplaatsen op onze familiecamping zijn allemaal comfortplaatsen. Dit houdt in dat u een eigen stroom- en water voorziening hebt op uw plaats. ( behalve plaats 3 t/m 6 heeft geen water en riool). U betaalt hier niks extra's voor! De plaatsen zijn voorzien van elektra (6A). Het veld is overzichtelijk en gezellig ingericht met zicht op de grote speeltuin met schommels, kabelbaan, zandbak, veerelementen, klimtoestel, draaimolen, mini gravertjes, kabelbaan en een echte speeltractor. 

 

 

Rust en ruimte op het platteland

Op boerderijcamping Grenszicht kunt u heerlijk genieten van de rust en ruimte op het platteland. Ontsnap aan de drukte van alledag en kom geheel tot rust op het platteland. Geen snelweg of spoorbaan maar wakker worden van de vogels.

Verwarmd zwembad op de camping aanwezig!

SVR Camping Grenszicht in het Overijsselse Vechtdal

 

Boerderij-Camping Grenszicht is een SVR camping en staat ieder voorjaar ook altijd op de vier vakantie beurzen van de SVR. U kunt ons dus gezien hebben op een van deze beurzen. Wij staan altijd in Sallandse klederdracht zoals die hier vroeger gedragen werd. Volg onze facebookpagina om dit in de gaten te houden! http://facebook.nl/grenszicht 
Indien u lid bent van SVR, dient u een geldig lidmaatschapspasje te laten zien. Indien u geen lid bent van de SVR kunt u voor slechts €10,00 per kalenderjaar bij ons lid worden.  (Ben je woonachtig in het buitenland dan betaal je €15,00 per kalenderjaar)  U kunt gelijk profiteren van de voordelen van de SVR.

 

Kamperen aan de Duitse grens

Boerderij-Camping Grenszicht is een gezellige boerencamping in het prachtige Vechtdal. De camping heet natuurlijk niet voor niks Grenszicht. Vanaf je eigen kampeerplek heb je zicht op de grens tussen Nederland en Duitsland. We nodigen u ook van harte uit om eens naar de grens te lopen en grenspaal 118 op te zoeken. Zo hebben wij ons eigen 2 landen punt. De grens met Duitsland loopt in een punt om ons heen. Vanaf camping Grenszicht zijn verschillende wandel- en fietsroutes door zowel Nederland als Duitsland. Ook zijn er in Duitsland verschillende steden en dorpen een bezoekje waard en bevinden zich op gepaste afstand van de camping.

 

Uitstapjes vanaf boerderij-camping Grenszicht in het Overijsselse Vechtdal

Vanaf deze familiecamping is er voor iedereen veel te beleven in het Overijsselse Vechtdal. Zo kun je een dagje uit naar Attractiepark Slagharen en is ook Plopsaland Coevorden op gepaste afstand vanaf de camping.
Stad Hardenberg is een gezellige winkelstad waar in de zomermaanden veel activiteiten georganiseerd worden. Ook Gramsbergen is een gezellig dorpje met een authentiek centrum en eigen bierbrouwerij. Het Vechtdal in Overijssel is verrassend veelzijdig.

 

 • Zorgboerderij

  Zorgboerderij

  Weekend- woensdagmiddag en vakantie (logeer)opvang voor kinderen met ADHD, autisme of verstandelijke beperking

  Lees meer
 • Kinderfeestjes op de boerderij

  Kinderfeestjes op de boerderij

  Op de boerderij is het altijd een feestje!

  Lees meer
 • Activiteiten

  Activiteiten

  Boerengolf, frisbeegolf, maïsdoolhof! Met of zonder arrangement... gegarandeerd een leuke dag voor jong en oud!

  Lees meer