• Header Zorgboerderij

Kamperen bij de boer

Wilt u Grenzeloos Genieten?!

Kom dan kamperen bij Boer Luc en Dineke. dochter Mariëlle en haar man Raimond en Boer Jeroen bij Boerderij-Camping Grenszicht en proef, ruik en beleef het platteland!

Je hart ophalen door te kamperen bij de boer? Dat doe je goed bij SVR-camping Grenszicht in het Overijsselse Radewijk in de gemeente Hardenberg. De boerderij is een echte in bedrijfzijnde boerderij met 100 melkkoeien. Op deze boerderij in Radewijk kan iedereen boer zijn. Er zijn genoeg dieren om te bekijken en te verzorgen zoals paarden en pony’s, konijnen, geiten, schapen, kippen, poezen en hangbuikzwijntjes. De koeien worden gemolken door een melkrobot en iedereen mag de boer helpen bij het voeren en verzorgen van de kalfjes en de andere dieren.

Boerderij-Camping Grenszicht is een gezellige kindvriendelijke minicamping met 25 royale kampeerplaatsen van elk zo’n 120 vierkante meter voor caravan, camper of tent. De kampeerplaatsen op onze familiecamping zijn allemaal comfortplaatsen. Dit houdt in dat u een eigen stroom- en water voorziening hebt op uw plaats. De plaatsen zijn voorzien van elektra (6A). Het veld is overzichtelijk en gezellig ingericht met zicht op de grote speeltuin met schommels, kabelbaan, zandbak, veerelementen, klimtoestel, draaimolen, kabelbaan en een echte speeltractor. Kamperen bij de boer is bij deze camping in Radewijk (gemeente Hardenberg) echt kamperen bij de boer! Het kampeerveld ligt naast het boerenerf en is klein en overzichtelijk opgezet.

Boerderij-Camping Grenszicht is een SVR camping en staat ieder voorjaar ook altijd op de vier vakantie beurzen van de SVR. U kunt ons dus gezien hebben op een van deze beurzen. Wij staan altijd in Sallandse klederdracht zoals die hier vroeger gedragen werd.

Indien u lid bent van SVR, dient u een geldig lidmaatschapspasje te laten zien. Indien u geen lid bent van de SVR kunt u voor slechts €10,00 per kalenderjaar bij ons lid worden. U kunt gelijk profiteren van de voordelen van de SVR.

 

Nieuws

 • Er kan weer geboekt worden!

  Vanaf 1 januari 2020 kunt u weer boeken! Ons boekingsprogramma staa...

  Lees meer
 • Hoera! De nieuwe melkveestal is in gebruik genomen!

  Per 1 oktober zijn de koeien verhuist naar de nieuwe melkveestal voorzien van...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Boerderij-camping

  Boerderij-camping

  Je hart ophalen door te kamperen bij de boer? Dat doe je goed bij SVR-camping Grenszicht in het Overijsselse Radewijk!

  Lees meer
 • Zorgboerderij

  Zorgboerderij

  Weekend- woensdagmiddag en vakantie (logeer)opvang voor kinderen met ADHD, autisme of verstandelijke beperking

  Lees meer
 • Kinderfeestjes op de boerderij

  Kinderfeestjes op de boerderij

  Op de boerderij is het altijd een feestje!

  Lees meer
 • Activiteiten

  Activiteiten

  Boerengolf, frisbeegolf, maïsdoolhof! Met of zonder arrangement... gegarandeerd een leuke dag voor jong en oud!

  Lees meer